مجموعه عکس «بُرندگان نیشکر»

عکاس : Jan Sochor

کلمبیا از قرن شانزدهم با اجبار بردگان آفریقایی به کار در مزارع نیشکر پیشرفت چشمگیری در این صنعت داشته است. چرا که این بردگان در شرایط سخت کاری هم توانایی استقامت داشتند.

امروزه، دره کوکا رود(Cauca River) مرکز پررونق کشاورزی و محصولات نیشکر است. گرچه بخش عمدۀ محصول همچنان به شکر تصفیه می شود، تقاضای جهانی برای سوخت های زیستی و اتانول، تولید نیشکر را در سال های گذشته افزایش داده است. با این حال، سود حاصل از گسترش صنعت نیشکر نه در شرایط کار و نه در استانداردهای زندگی بُرش کاران و خانواده شان بهبود عمده ای ایجاد نکرده است.
هشتاد و پنج درصد  محصول نیشکر کلمبیا هنوز هم به شیوه قدیمی و دستی برداشت می شود، با به کارگماشتن حدود سی هزار کارگر که غالبا ریشه آفریقایی_ کلمبیایی دارند. برش کاران نیشکر به رغم کارِ شش روز در هفته، ساعت های طولانی ماندن زیر آفتاب جان فرسای استوایی، استنشاق خاکستر برآمده از برگ نیشکر سوخته، برای هر تُن نی شکری که برش می زنند، تنها چهار دلار عایدشان می شود. تقریبا تمام برشکاران قدیمی از درد مزمن سیستم عضلانی اسکلتیِ ناشی از کارِ کمرشکن رنج می برند. از آجا که اکثریت برشکاران غیربومی اند و زیر نظر پیمانکاران و تعاونی های واسطه کار می کنند، هیچ دسترسی به مزایای اجتماعی ندارند و اغلب برای سازماندهی جهت دفاع از حقوق کار خود مورد آزار و اذیت قرار می گیرند.

مجموعه عکس «بُرندگان نیشکر» اثر عکاس Jan Sochor را مشاهده میکنیم. (این مجموعه در سال ٢٠١٢ تهیه شده است)

عکاسهای عکاسی باشگاه عکاسان جوان

نوشته های مشابه